• Lorem ipsum

Alternatief Voor Gas biedt een totaal Alternatief Voor Gasverbruik met een productaanbod van zonnepanelen, Lucht Water Warmtepompen, Airco’s,  Warmtepompboilers, Thuisbatterijen en Laadpalen. Dit zijn complexe producten die veelal voor het eerst worden aangeschaft door huishoudens. Des te belangrijker vindt Alternatief Voor Gas een kundige advisering waarbij de klantwens centraal staat.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen hebben wij vele jaren aan vakkundige kennis voor onze specialisaties aangetrokken. Wij streven ernaar om dezelfde service en tevredenheid te laten ervaren die onze klanten van het zusterbedrijf Airco Outletshop gewend zijn. Zij beoordelen Airco Outletshop met een 9,8. Het leveren van kwaliteit is daarom onze belangrijkste drijfveer.

Vraag hieronder vrijblijvend advies aan
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.
Verstuur
*Verplichte velden

Hoe bieden wij hoog kwalitatieve advisering?

De kernwaarden voor de advisering van Alternatief Voor Gas zijn gebaseerd op een Up-to-date en volledig product- en installatietechnische informatieverstrekking. Dit doen wij door in ieder adviestraject voorafgaand aan het aanbieden van een offerte een technische schouw bij u op locatie uit te voeren. Omdat de ene schouw de andere niet is, hebben wij voor iedere productgroep een zorgvuldige schouwmethodiek ontwikkeld zodat wij altijd het beste advies voor jouw persoonlijke situatie kunnen bieden voor nu en voor de toekomst.

Advies Zonnepanelen

De zonnepanelenbranche is een branche met een groot aanbod leveranciers waarvoor certificeringen niet verplicht zijn. Voor afnemers is het lastig om te bepalen welk installatiebedrijf voor hen de juiste keuze is. Daarnaast hebben veel leveranciers van zonnepanelen ervoor gekozen om hun product op afstand te adviseren enkel o.b.v. online beschikbare satellietkaarten. Dit zorgt ervoor dat de installatie in praktijk vaak anders uitpakt dan initieel bedacht.

Alternatief Voor Gas vindt een zorgvuldige technische schouw voorafgaan aan de offerte voor zonnepanelen essentieel voor een accuraat financieel en technisch voorstel. Het legplan van de zonnepanelen wordt in de offerte o.b.v. van satellietfoto’s ingetekend echter wordt tijdens de schouw beoordeeld of het legplan daadwerkelijk mogelijk is. Hiermee verkleinen wij de kans op foutieve adviezen tot een minimum. Daarnaast wordt in samenspraak met de klant het kabeltraject bepaald en wordt de capaciteit van de groepenkast beoordeeld en eventuele benodigde aanpassingen geadviseerd.

Een groot actueel probleem in de zonnepanelenbrache is dat installateurs niet alle veiligheidsregels naleven waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Dit begint bij het advies. Alternatief Voor Gas heeft vanuit zekerheid voor onze klanten ervoor gekozen om iedere installatie achteraf te laten keuren door APK Zonnepanelen. APKZonnepanelen heeft een methode ontwikkeld om met een doeltreffende inspectie vast te stellen of zonnepaneelinstallaties veilig functioneren. Na de inspectie ontvang je van hen een certificaat zodat u er zeker van bent dat u een veilige installatie hebt ontvangen.

Naast het advies van de technische installatie wordt o.b.v. van uw wensen en behoeften een samenstelling geadviseerd van zonnepanelen en omvormers. Alternatief Voor Gas neemt een merkonafhankelijke positie in zodat u o.b.v. uw persoonlijke wensen en behoeften wordt geadviseerd.

Advies lucht water warmtepompen

De juiste lucht water warmtepomp adviseren is niet eenvoudig. Er komt veel bij kijken. Hoog of laagtemperatuur verwarmen, voorziening voor warm tapwater, technische mogelijkheden binnen de woning, wet en regelgeving, het verwijderen van de huidige verwarmingsinstallatie, etc. Een verwarmingssysteem is een primaire levensbehoefte en daarom essentieel dat de werking in praktijk gelijk is aan het initiële plan. Kies daarom altijd voor een partij die gedegen advies geeft.  

De warmtepompexperts van Alternatief Voor Gas hebben een schouwmethode ontwikkelt waarmee de actuele en gewenste situatie tot in detail in kaart worden gebracht. De huidige situatie wordt aan de hand van 24 criteria in kaart gebracht en de gewenste situatie wordt aan de hand van 19 criteria in kaart gebracht. Onze warmtepomp specialisten onderzoeken vervolgens welke warmtepomp en technische installatie het beste aansluit bij uw unieke persoonlijke situatie. Voor de warmtepompselectie worden je wensen afgewogen t.o.v. van wat technisch mogelijk is. Hierdoor ontstaat een gesprek waarbij de beste oplossingen ontstaat en tegelijktijdig je wensen zoveel mogelijk behouden blijven. Het belangrijkste doel voor Alternatief Voor Gas is dat je zorgeloos en voordelig kunt genieten van een comfortabel klimaat nu en in de toekomst.   

Lucht lucht warmtepompen (airco's)

De adviseurs van Alternatief Voor Gas hebben ruime ervaring in de advisering van airconditioningsystemen. De adviseurs adviseren al geruime tijd aircosystemen voor het zusterbedrijf Airco Outletshop met een klanttevredenheidbeoordeling van een 9,8.  

Bij een opname voor aircosystemen worden de technische mogelijkheden beoordeeld o.b.v. jouw wensen en behoeften. Dit kan variëren tussen hoofdverwarming, bijverwarming, koelen, luchtreiniging of een combinatie van deze behoeften. Bij iedere behoefte en staat van een pand past een ander advies. Verder wordt het advies gegeven o.b.v. de vermogensbehoeften per ruimte of voor meerdere ruimtes samen, beste locaties van de binnen en buitenunit, mogelijkheden van leidingtrajecten en o.b.v. wet en regelgeving.

Bij de aanschaf van airconditioning is het esthetische aspect belangrijker dan bij de andere productgroepen. Binnenunits worden immers zichtbaar in de ruimtes gemonteerd. Alternatief Voor Gas adviseert daarom in design modellen, kleuren (coating is bij alternatief voor Gas mogelijk in iedere RAL-kleur), diverse kleuren leidinggoot en omkastingen.

Alternatief Voor Gas biedt vanuit de kernwaarde “kwaliteit” met Daikin, Mitsubishi, LG en Panasonic een merkonafhankelijke selectie van de beste aircomerken. In onze showroom kunnen klanten de diverse modellen bekijken en ervaren. 

Wil je graag door Alternatief Voor Gas geadviseerd worden over een klimaatinstallatie voor uw persoonlijke situatie. Of je het nou stap voor stap of alles in één keer wil aanpakken, Alternatief Voor Gas adviseert u graag. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.