• Lorem ipsum

Bij Alternatief Voor Gas geloven we in een duurzame toekomst. Met jarenlange ervaring in de installatie en levering van energiezuinige oplossingen, zoals airconditioning, zonnepanelen, warmtepompen en thuisbatterijen, zijn we jouw betrouwbare partner op weg naar een gasvrije woning. Misschien ken je ons al van Airco Outletshop, waar we bekend staan om onze hoge kwaliteit airconditioningsystemen en uitstekende klantenservice. Bij Airco Outletshop hebben we vele tevreden klanten geholpen met een tevredenheid van een 9,8 op Google (4,9 sterren) en een 9,9 tevredenheid via Webwinkelkeur met geverifieerde klantbeoordelingen. Bij Airco Outletshop draait alles om het comfortabeler en energie-efficiënter maken van jouw woning. Nu zetten we diezelfde expertise in met Alternatief Voor Gas voor een breder en vooral onafhankelijk aanbod aan duurzame energieoplossingen.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: we willen iedereen in Zuid-Holland en West-Noord-Brabant helpen om de overstap te maken naar duurzamere en milieuvriendelijkere energieoplossingen. We geloven dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een beter milieu en zelf kan profiteren van lagere energielasten en een aantrekkelijk terugverdien model. Alternatief Voor Gas is er om die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Maak een afspraak
Foto bedrijfspand

Wat We Bieden

Airconditioning: Blijf het hele jaar door comfortabel met onze energiezuinige airconditioningsystemen. Of het nu gaat om koelen in de zomer of verwarmen in de winter, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Zonnepanelen: Bespaar op je energierekening en wek je eigen groene stroom op met onze hoogwaardige zonnepanelen. Wij begeleiden je van advies tot installatie en onderhoud. Warmtepompen: Verwarm je huis op een duurzame manier met onze geavanceerde warmtepompen. Deze systemen halen warmte uit de lucht of de grond, wat zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming. Thuisbatterijen: Maximaleer je energie-onafhankelijkheid met onze thuisbatterijen. Sla de energie die je zonnepanelen opwekken op en gebruik deze wanneer je maar wilt, zelfs tijdens stroomuitval. Bekijk hier onze website

Waarom Kiezen voor Alternatief Voor Gas?

Bij Alternatief Voor Gas begrijpen we dat de keuze voor duurzame energieoplossingen een belangrijke en soms uitdagende beslissing is. Daarom bieden wij meer dan alleen producten; wij bieden een complete ervaring die je helpt om deze overgang soepel en probleemloos te maken.

Onze achtergrond bij Airco Outletshop heeft ons niet alleen een stevige basis gegeven in de wereld van airconditioning, maar ook in het leveren van de beste service. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat klanten echt nodig hebben: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundig advies. We hebben deze lessen meegenomen naar Alternatief Voor Gas, waar we onze expertise in duurzame technologieën hebben uitgebreid. Dit betekent dat je kunt rekenen op topkwaliteit producten en diensten, ondersteund door een team van adviseurs die weten waar ze het over hebben.

Een van de dingen die ons onderscheidt, is onze benadering van persoonlijk advies. We weten dat geen twee huizen hetzelfde zijn en dat elke situatie unieke eisen stelt. Of je nu in een klein appartement in de stad woont of een ruime vrijstaande woning op het platteland hebt, wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en wensen. Op basis daarvan geven we op maat gemaakt advies dat perfect aansluit bij jouw situatie. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat je niet alleen de juiste producten kiest, maar ook oplossingen krijgt die optimaal presteren in jouw unieke omstandigheden.

Daarnaast bieden wij een complete service van begin tot eind. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor alles wat je nodig hebt op het gebied van duurzame energie. Het begint met een eerste adviesgesprek, waarin we jouw behoeften en mogelijkheden bespreken. Vervolgens begeleiden we je door het hele proces van installatie, waarbij we ervoor zorgen dat alles professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd. Maar onze service stopt niet bij de installatie. We bieden ook onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal blijven functioneren. Met alles onder één dak, hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je zorgeloos genieten van de voordelen van duurzame energie.

Kortom, bij Alternatief Voor Gas combineren we ervaring en expertise met persoonlijk advies en een uitgebreide service. Dit alles doen we om jou te helpen de beste keuzes te maken voor een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we niet alleen producten leveren, maar ook een verschil maken in het leven van onze klanten en de wereld om ons heen. Wil je meer weten over onze diensten, lees hier verder. 

Neem Contact met Ons Op

Klaar om de overstap te maken naar duurzame energie? Of heb je vragen over onze producten en diensten? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen en te adviseren. Bezoek hier onze contactpagina.

Locatie

Alternatief Voor Gas is met hetzelfde Airco Outletshop team gevestigd aan de Reedijk 8-2 in Heinenoord (direct langs de snelweg, afrit Oud-Beijerland en naast de grote Rabobank).