• Lorem ipsum

Alternatief Voor Gas is een ervaren installatiebedrijf maar een nieuwe naam met een nieuwe website in de markt. We zijn namelijk bekend via onze andere merknaam Airco Outletshop. Ken je ons niet? Klik hier om naar de website van Airco Outletshop te navigeren. Alternatief Voor Gas is ontstaan vanuit de visie om huishoudens en bedrijven een onafhankelijk advies te kunnen geven op basis van alle huidige gangbare en beschikbare duurzame oplossingen. De markt is continu aan het veranderen en Alternatief Voor Gas beweegt hier in mee.

Alternatief Voor Gas heeft al jaren een brede kennis en expertise in de advisering en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en thuisbatterijen. Ondank dat deze kennis bij Airco Outletshop al aanwezig was, is er doelbewust voor gekozen om deze kennis eerst verder te verbreden en te optimaliseren met deze nieuwe website. Alternatief Voor Gas is nu definitief gelanceerd.

Bedrijfspand Alternatief Voor Gas

Visie Alternatief Voor Gas

De enorme schommelingen in de energiemarkt zorgen al jaren voor onzekerheid en bij steeds meer huishoudens en bedrijven groeit dan ook de wens om minder afhankelijk te zijn van gas. Door de inmiddels vele duurzame oplossingen die beschikbaar zijn en continu innoveren, is het vooral voor huishoudens moeilijk om nog door de bomen het bos te zien. Alternatief Voor Gas heeft als visie om op basis van de verschillende duurzame producten huishoudens te helpen naar de volgende stap in de verduurzaming van de woning. Stap voor stap naar totaalverduurzaming. Hierin adviseren wij vrijblijvend en bekijken we de potentie van de woning, maar brengen we ook vooral de behoefte in kaart.

Aanbod Alternatief Voor Gas

Zoals we al in de visie uitleggen, bekijken we stap voor stap hoe we je woning of bedrijfspand verder kunnen verduurzamen. Hierbij kijken we niet alleen de totaal oplossing, maar kunnen we aan de hand van de behoefte en wensen bekijken waar de snelste winst is te behalen. Omdat dit per huishouden of bedrijf verschillend is, is dit dan ook altijd maatwerk. Vraag hier vrijblijvend advies aan om met ons in gesprek te komen hierover. Alternatief Voor Gas biedt voor elke productcategorie “High End” oplossingen en “Beste Prijs / Kwaliteit oplossingen” aan.  Deze oplossingen zijn zorgvuldig geselecteerd en ook door onze adviseurs en specialisten te onderbouwen. Wil je weten welke merken Alternatief Voor Gas heeft geselecteerd, kijk snel verder op onze merkenpagina.

Zonnepanelen

Alternatief Voor Gas adviseert en installeert zonnepanelen. Omdat de markt enorm aan het veranderen is met de afbouw/eind van de salderingsregeling en terugleververgoeding, leggen wij graag uit waarom zonnepanelen nog steeds een goede investering zijn. Je vindt onze uitgebreide informatie over zonnepanelen hier. Alternatief Voor Gas maakt gebruik van de beste omvormers en panelen.

Warmtepompen

Er zijn inmiddels veel verschillende warmtepompen op de markt. Zo zijn er lucht-lucht warmtepompen, hybride warmtepompen en lucht-waterwarmtepompen. Alternatief Voor Gas helpt om voor jouw woningsituatie te bekijken welke warmtepomp het beste past bij de behoefte en het energielabel van de woning. Kijk hier snel verder op onze uitgebreide pagina over warmtepompen.  

Thuisbatterij

De thuisbatterij is inmiddels ook in opkomst. De thuisbatterij is meer dan alleen opslag van energie. De thuisbatterij bekijkt op welke momenten energie behoevende apparaten het beste kunnen draaien, zoals je wasmachine, droger en vaatwasser. Maar als je teveel energie hebt opgewekt, zorgt de thuisbatterij er ook voor dat je teveel opgewekte energie wordt verkocht aan het net voor de hoogste dagprijs. Op het moment dat je energie tekort komt, koopt de thuisbatterij de energie in voor de laagste dagprijs. Ben je in je oriëntatie op zoek naar meer informatie over de thuisbatterij. Onze adviseurs staan voor je klaar. Of kijk hier verder naar onze uitgebreide pagina over de thuisbatterij.

Wat kan Alternatief Voor Gas voor je betekenen

Alternatief Voor Gas heeft klantgerichtheid en service als kernwaarde. Alternatief Voor Gas bied je dezelfde service en kwaliteit die je van Airco Outletshop gewend bent. Met een 9,9 als klantscore op Stichting Webwinkelkeur en een 4,8 score op Google scoren wij uitstekend op klanttevredenheid.

Aangesloten bij webwinkelkeur

Alternatief Voor Gas biedt consumenten en bedrijven net als bij Airco Outletshop bescherming door zicht aan te hebben gesloten bij stichting Webwinkelkeur. Stichting Webwinkelkeur is een onafhankelijk webshop keurmerk met review verificatie. Naast het review systeem biedt Webwinkelkeur ook een geschillencommissie. Je bent daarom altijd beschermd na een aankoop bij Alternatief Voor Gas.

Bedrijf gecertificeerd volgens Wet en Regelgeving

Alternatief Voor Gas is BRL100 gecertificeerd. BRL100 is een bedrijfscertificering die benodigd is om met koudemiddelen te mogen werken. Dit is voor de warmtepompen noodzakelijk. Ook zijn onze installateurs BRL200 gecertificeerd en bij zonnepanelen NEN100 gecertificeerd.

Subsidies

Er zijn veel subsidies beschikbaar voor duurzame oplossingen voor zowel consument als bedrijf. Alternatief Voor Gas heeft de kennis van de beschikbare subsidies en is dan ook subsidies je partner in het aanvraag traject.

Vrijblijvend en kundig advies van ervaren adviseurs

Alternatief Voor Gas heeft ervaren adviseurs met specialismes in de verschillende type warmtepompen, warmtepompboilers, zonnepanelen en thuisbatterijen. Het adviestraject wordt dan ook gezien als het belangrijkste onderdeel van het verduurzamingstraject. Onze adviseurs kunnen vrijblijvend bij je thuis langs komen. Ook heeft Alternatief Voor Gas een showroom waar op afspraak het adviestraject kan worden besproken. Onze adviseurs adviseren onafhankelijk de beste duurzame oplossingen voor je woning binnen de wensen en het traject. Dat is dan ook de kracht van Alternatief Voor Gas. Waar andere installatiebedrijven vaak één type warmtepomp adviseren, heeft Alternatief Voor Gas de keuze gemaakt om alle verduurzamingsoplossingen te kunnen adviseren en installeren, waarbij het advies altijd producttype onafhankelijk is. Er wordt echt gekeken naar de beste oplossing voor de woningsituatie.

Ben je nieuwsgierig wat Alternatief Voor Gas in jouw verduurzamingsproces kan betekenen? Vul hieronder het contact formulier in en wij nemen z.s.m. vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag hieronder vrijblijvend advies aan
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.
Verstuur
*Verplichte velden